Свържете се с нас

Цена за изработка на сайт, онлайн магазин и facebook бизнес:

Цена за изработка на сайт, онлайн магазин и facebook бизнес зависи  от това какъв е вашия проект. Може да направите запитване във формата по – долу:

Дори да не сте сигурни какво точно искате, ние ще Ви помогнем в избора като Ви дадем насоки за всички особености около създаването на един уеб сайт, както и по-нататъшното му поддържане и развитие.

 

Сайтовете и онлайн магазините са това, с което започва вашия бизнес в Интернет.

Съвременният потребител е онлайн, а най-лесният начин да се запознае с вашия бизнес е чрез вашия уеб сайт.

Най-често онлайн търговията се свързва с покупко-продажба на стоки в интернет. За да продавате в интернет ви е нужен онлайн магазин.

Зад успеха на всеки онлайн бизнес се крият не само часове усилена работа, но и поставени ясни цели, а дигиталната маркетингова стратегия е пътят, който ще да ви отведе до тях.

Социалните медии са сред най-ефективните начини за директна комуникация между бизнес и клиент и за изграждане на положителна онлайн репутация на вашия бранд. Линкедин, Facebook, Google+ и Pinterest – броят социални мрежи, които се борят за нашето внимание понякога изглежда твърде голям. Но ако имате бизнес, трябва да използвате социалните мрежи, за да печелите внимание и клиенти.

Поддръжка на сайт включва ежемесечен мониторинг на сайта, при който се следи за грешки, злонамерени атаки, както и за цялостното състояние на хостинг плана.

Разработване на цялостни графични концепции;

Изготвяне на рекламни визии за различни комуникационни канали – преса, интернет, външна реклама и разработване на нови дизайнерски концепции, графики и оформления, привлекателни за потребителите.

Дизайн и предпечат на различни рекламни материали;

Разработване на визии за криейтив дизайн на онлайн и офлайн маркетинговите кампании и корпоративната идентичност;

Извършване на изследвания върху конкурентите и пазарните тенденции.

Обработка на снимки и графични изображения;

Разработване и реализиране на дизайн за кампании във Facebook, Google AdWords, целеви страници, нюзлетър кампании и др.;

Логото представлява фирмен знак или емблема, който представя оригинално вашия корпоративен стил и наименованието на вашата фирма, марка продукт или услуга.

За да привлечете вниманието на своите клиенти, е нужно добро представяне на бизнеса, особено за тези, които се занимават с продажби на продукти. Ние можем да ви помогнем като обработим снимките Ви.

КОНСУЛТАЦИЯ

Обади се на 0877/910 945 oт понеделник до петък от 09:00 до 17:00 часа.

ПОСЛЕДВАЙ НИ

Виж най-новите ни предложения и промоции на нашата фейсбук страница.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ

Стани част от нашия екип , свържете се с нас на посочените контакти.