ПОЛЕЗНО

Полезна информация за изработка на сайтове и онлайн магазини от KriTeoX !

Изработка на сайт

Сайтовете и онлайн магазините са това, с което започва вашия бизнес в Интернет. Създаване на уникална интернет визия, изграждане на структура от вътрешни страници, съчетани с функционалност и административна система за управление на съдържанието. Реализиране на сайта в глобалната мрежа.  Запитване може да изпратите от контактната форма на сайта. До 2 дни след направено запитване, ще получите отговор и оферта. Текстовият и снимков материал се предоставя от Вас.

Регистрация на домейн

Домейн име е името под което, ще бъде разположен вашия сайт. Например www.kriteox.com – Това е домейн името на сайта с който потребителите, ще го разглеждат в интернет. Домейн името се регистрира на световно ниво и за неговото ползване се заплаща годишна такса. Домейн името е уникално и може да се ползва само от един собственик. Т.е. ако вие регистрирате домейн име, докато заплащате неговата ежегодна такса само вие имате право да го ползвате.
И никой друг не може.

Регистрация на домейн

Цени от www.superhosting.bg

При нас можете да регистрирате домейни от над 300 области, включително .BG домейни, .БГ домейни, домейни на кирилица, както и да извършите трансфер на домейн.

Домейн      | 1 година 
.com           | 27,75 лв
.bg              | 62,75 лв
.net             | 29,75 лв
.org             | 29,75 лв
.eu               | 18,75 лв
.info            | 32,75 лв

 

 

Хостинг пространство

Думата Хостинг произлиза от английската думата host, което означава – домакин, стопанин, съдържател. Хостинг сървърите са специални компютърни машини, които са постоянно свързани с интернет. Тези компютри отдават под наем част от своето пространство. Именно от такова пространство се нуждаете за да имате сайт. Това пространство, което ще бъде наето за вашия сайт се нарича хостинг пространство. Хостинг пространството се заплаща за година. На него са качени файловете на вашия сайт.

Полезна информация за изработка на сайтове и онлайн магазини потготвена специално за Вас нашите клиенти от екипа на KriTEoX !

КОНСУЛТАЦИЯ

Обади се на 0877/910 945 oт понеделник до петък от 09:00 до 17:00 часа.

ПОСЛЕДВАЙ НИ

Вижте най-новите ни предложения и промоции на нашата фейсбук страница.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ

Стани част от нашия екип , свържете се с нас на посочените контакти.