Поддръжка на сайт, онлайн магазин и facebook страница от KriTeoX !

Повече за поддръжка на сайт, онлайн магазин и facebook страница може да прочетете по – долу в страницата

Месечна поддръжка на сайт

 

Поддръжка на сайт включва ежемесечен мониторинг на сайта, при който се следи за грешки, злонамерени атаки, както и за цялостното състояние на хостинг плана. При наличие на проблем, той се отстранява, а в случаи, когато е налице например подновяване на хостинга, собственикът на сайта бива уведомен своевременно.Състоянието на сайта се свързва с Google Analytics. Така ще знаете каква е посещаемостта на сайта Ви и какви действия можете да предприемете за неговото по-добро оптимизиране. Предоставяме 1 час консултация (по Skype, телефон, в офиса ни), където, ако пожелаете, можем да Ви информираме или дадем насоки относно състоянието и поддръжката на сайта Ви.

➤ Мониторинг на сайта
➤ Ежемесечен Бекъп
➤ Изчистване на грешки
➤ Редовен ъпдейт
➤ Защита от злонамерени атаки
➤ Мониторинг на хостинг акаунта
➤ 1 час консултация

ЅЕО Оптимизация

Три са основните насоки при оптимизацията на един сайт:

1. Оптимизация на кода;
2. Оптимизация на отделните страници;
3. Оптимизация на съдържанието;

SEO оптимизацията не е еднократен процес и не се прави за един ден, седмица или месец.

 

➤ Създаване на правилни заглавия и описания в мета таговете 

➤ Мониторинг за т.нар лоши линкове и тяхното отстраняване 

➤ Качествен SEO одит на сайт: структура, on-site, on-page, off-page фактори 

➤ Проучване на основни търсения, по които един сайт трябва да се оптимизира и класира на предни позиции 

➤ Постигане на топ резултати по най-важните ключови фрази

➤ По-добра ползваемост на сайта, бързина и качествено съдържание

➤ По-качествен и релевантен трафик

➤ Дългосрочен ефект, за разлика от краткосрочната платена реклама 

Техническа поддръжка

Всеки един уеб сайт има нужда от техническа поддръжка, особено ако е онлайн магазин. Този вид поддръжка изисква специфични уеб познания и ресурси, които много бизнеси не могат да си позволят.

Регулярно обновяване на съдържанието, добавяне на нови функционалности, актуализации – всичко това благоприятства успешното развитие на твоя онлайн бизнес. Но всичко това изисква време и ресурси, с които ти най-вероятно не разполагаш. Затова ние ти предлагаме три възможни варианта за поддръжка на твоя уеб сайт или онлайн магазин:

ГАРАНЦИЯ ЗА ДОЖИВОТНА РАБОТА НА ТВОЯ УЕБ САЙТ

Всичко от хостинга до редовните актуализации е в наши ръце. Периодично ще прилагаме последните актуализации се грижим твоят уеб сайт да е винаги защитен и устойчив на хакерски атаки.

Също така, ние поемаме и отговорността за хостинга, като ви осигуряваме бърз и надежден уеб сайт, който е онлайн по всяко време на денонощието.

Освен всичко това, ние знаем, че непредвидените ситуации винаги се появяват в най-неподходящия момент. Затова сме винаги насреща, за да отстраним всякакви внезапни проблеми бързо и надеждно.

ОБУЧЕНИЯ ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ ТИ

Добавяне на допълнително съдържание, на нови продукти или услуги е от изключителна важност както за твоят бизнес, така и за уеб сайта или електронния ти магазин. Ние ще обучим твоите служители, отговорни за съдържанието на уеб сайта ти, за да могат бързо и лесно да обновяват продуктовата гама и да добавят новини и други видове информация относно твоя бизнес.

Нашият индивидуален подход към всеки ни дава възможността да обучим всеки, независимо от нивото му на компютърна грамотност. В края на обучението, тези, които са отговорни за съдържанието на твоя уеб сайт, ще могат свободно да оперират с него, добавяйки информация за нови продукти или услуги, видеа и снимки.

НАДГРАЖДАНЕ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ ЗА ТВОЯ УЕБ САЙТ

С течение на времето, поведението на потребителя на твоя уеб сайт се променя. Затова, първоначалните функционалности често имат нужда от надграждане и подобряване. Например, ако продуктовата гама на твоят онлайн магазин се е увеличила тройно, а броя на покупките е останал същия или е спаднал, това означава, че потребителите може да не намират новодобавените продукти. Едно просто решение като подобряване на навигацията и менютата ще улесни бъдещите ти клиенти, което ще увеличи възможността за ръст в продажбите.

Поддръжка на сайт, онлайн магазин и facebook страница от KriTeoX на най – добри цени през 2018 !

КОНСУЛТАЦИЯ

Обади се на 0882312800 oт понеделник до петък от 09:00 до 17:00 часа.

ПОСЛЕДВАЙ НИ

Виж най-новите ни предложения и промоции на нашата фейсбук страница.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ

Стани част от нашия екип , свържи се с нас на посочените контакти.