Изработка на сайт визитка,
корпоративен уебсайт
и личен уебсайт от KriTeoX !

Сайтовете и онлайн магазините са това, с което започва вашия бизнес в Интернет.
Това е вашето електронно представителство, инструмент за продажби и важна част от бизнес процеса.
Ако все още мислите, какъв сайт ви е нужен, то сте на правилното място.
Не се колебайте да се свържете с нас и да получите вашата безплатна консултация.

Дизайн

 В процеса по изработка на сайта, без значение за колко големи клиенти става въпрос, ние обръщаме внимание на всеки отделен елемент по дизайна. Винаги започваме със създаването на идеен проект, който е съобразен с нуждите на бизнеса, характера на целевата аудитория, както и желанията на клиента. Нашите специалисти отделят нужното време, опит и знания за всеки проект, като не пропускат нито един детайл. В крайна сметка всичко това изгражда цялостния стил и визия на един уеб сайт.

 Текстовият и снимков материал се предоставя от клиента.

Функционалност

 Атрактивният дизайн не е достатъчен. Нужно е всеки един сайт да бъде функционален и ефективен, иначе се губи неговото предназначение. Разбирайки нуждата от това, ние изработваме уеб сайтове, които, отразявайки цялостната концепция на компанията, са лесни за използване както от потребителите, така и от техните собственици.

 Ние обръщаме огромно внимание и на тяхната функционалност спрямо мобилните устройства. Всеки един наш изработен уеб сайт има Responsive Design, т.е. съвместим е с всеки компютър, лаптоп, таблет или телефон. Това е и едно от последните изисквания на Google, свързани с индексирането на сайта в неговите резултати.

Какво ми трябва?

 Дори да не сте сигурни какво точно искате, ние ще Ви помогнем в избора като Ви дадем насоки за всички особености около създаването на един уеб сайт, както и по-нататъшното му поддържане и развитие.

 Изработваме всякакви по вид уеб сайтове – стандартни информационни, онлайн магазини, както и персонализирани уеб портали с набор от различни функции. Разполагаме с екип от опитни уеб разработчици, които ще създадат перфектния сайт за Вас.

Сайт визитка

 

 Едно от определящите неща на днешния бизнес е лицето на компанията Ви, лице което да бъде представено в интернет света за да достигне до максимален брой хора нуждаещи се от вашия продукт или услуга който предлагате.
 Една от възможностите при навлизане в интернет бизнеса е създаването на сайт „Визитка“. Сайта Визитка притежава всички нужни инструменти за бъда локализиран вашия продукт или услуга в интернет.

Корпоративен уеб сайт

 

 Съвременният потребител е онлайн, а най-лесният начин да се запознае с вашия бизнес е чрез корпоративния ви сайт. Първият му досег до бранда ви е най-важният момент, в който той решава дали да се възползва от вашите предложения. Нашият екип ще ви помогне да създадете безкомпромисно и изключително професионално първо впечатление пред своите онлайн посетители.

 Вашият сайт трябва да бъде свеж, привлекателен, лесен, интуитивен, удобен и функционален, а най-вече трябва да отговаря на вашите уникални нужди.

Личен уеб сайт

 

 Хората със свободни професии, или така наречените фрийлансъри, също много залагат на своите лични сайтове. Те служат отлично за портфолио на техните продукти, виртуална визитка, тяхната визия в интернет пространството. Най-хубавото е, че може да се изработи сайт, който едновременно да придава авторитет на даден човек спрямо професията му и да го представя по един по-личен, откровен и човешки начин пред всички останали.
 За това се нарича личен сайт – той съчетава твоята експертност и автентичността ти. А това работи отлично в днешно време.

Нашето портфолио

Може да разгледате част от последните ни проекти, като кликнете върху бутона по-долу.

Така може да добиете представа за начина ни на работа.

Към всеки подхождаме индивидуално и изпълняваме вашите собствени идеи за реализацията на проектите, давайки съвети и идеи за подобрение без да налагаме стандарти.

Изработка на сайт визитка,
корпоративен уебсайт и личен уебсайт на най – добрите цени през 2018 !

КОНСУЛТАЦИЯ

Обади се на 0882312800 oт понеделник до петък от 09:00 до 17:00 часа.

ПОСЛЕДВАЙ НИ

Виж най-новите ни предложения и промоции на нашата фейсбук страница.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ

Стани част от нашия екип , свържи се с нас на посочените контакти.