Най – често задавани въпроси за изработка на сайт и онлайн магазин:

  Как да си поръчам уеб сайт?

Има два варианта:

-Провеждаме среща с Вас, на която обсъждаме всички детайли около изработката на сайта; Предлагаме на Ви различни опции и възможности, които един сайт може да съдържа; Даваме насоки относно съдържанието и материалите, които ще се публикуват, с цел по-лесното оптимизиране и индексиране на сайта от търсачките. До 2 дни след проведената среща, ние изготвяме оферта, която Ви изпращаме и ако сте съгласни с нея, се договаряме за изработка.

-Оферта можем да изпратим и посредством имейл или друга форма за контакт , както и формите за запитване. При този вариант обаче трябва да се опише ясно и точно какво се желае, от колко страници трябва да се състои сайтът, с какви функции да разполага и т.н. (изпращаме форма за попълване с възможност за свободен текст). При неуточнение на детайлите от ваша страна има опасност да не получите това, което искате.

  Защо ми е нужен уеб сайт?

Уеб сайта е средство, с което достигате до повече клиенти и партньори, които търсят точно Вашият продукт или услуга.  Вашият уеб сайт работи във ваша полза 24 часа, 7 дни в седмицата.

  Колко струва изработката на уеб сайт?

Отговора на този въпрос зависи от сложността на уеб сайта, който желаете да бъде изработен, вашите изисквания и ресурса, който следва да бъдaт вложени. Изпратете запитване>>

 

  Колко време отнема изработката?

Нашият екип съвместно с Вас прави преценка за уеб сайта от който се нуждаете, какъв ресурс е необходим за изработка и ще ви уведомим в офертата си към вас колко време ще бъде нужно за изработката на Вашия уеб сайт.

  Какво е SEO/SEM?

SEO – Search Engine Optimization –  оптимизиране на уебсайт с цел подобряване на откриваемостта му от търсещите машини.
SEM – Search Engine Marketing – позициониране, проучване и пускане на уебсайт в търсещите машини.  SEM също може да включва подбиране на точните кодови думи и фрази и описването им в мета таговете на уебсайта.

  След като се изработи уеб сайта, нужна ли е поддръжка?

За да функционира правилно вече изработения сайт се нуждае от поддръжка. Вижте повече.

  Предлагате ли готов уеб сайт, който да закупя?

Не, държим на уникалността на всеки един клиент.

  Какво е система за управление на съдържанието (CMS)?

Платформа , която ви подпомага в поддържането на актуална информацията на Вашият уеб сайт.

  Какво е Домейн?

Домейн име е името под което, ще бъде разположен вашия сайт. Например www.kriteox.com

  Трябва ли ми домейн за да имам уеб сайт?

Да. Съдържанието на Вашият сайт е достъпно чрез уеб браузър. Домейна представлява адрес (URL).

  Какво е Уеб хостинг?

Хостинг сървърите са специални компютърни машини, които са постоянно свързани с интернет. Тези компютри отдават под наем част от своето пространство. Именно от такова пространство се нуждаете за да имате сайт.

  Трябва ли да рекламирам своя уеб сайт?

Ако използвате вашия уеб сайт за да представите ваш продукт или услуга, да.  Реклама не се налага, ако сайта служи само за портфолио, което ще бъде предадено на определени хора.

  Колко струва рекламата на уеб сайт?

Отговора на този въпрос зависи от продължителността и вида на рекламата, която желаете да бъде изработена, вашите изисквания и ресурса, който следват да бъдат вложени.

КОНСУЛТАЦИЯ

Обади се на 0877/910 945 oт понеделник до петък от 09:00 до 17:00 часа.

ПОСЛЕДВАЙ НИ

Виж най-новите ни предложения и промоции на нашата фейсбук страница.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ

Стани част от нашия екип , свържете се с нас на посочените контакти.