Индивидуален уеб дизайн и рекламни материали за вашия бизнес от KriTeox !

Поради факта,че не работим с готови шаблони, определяме дизайна на всеки уеб сайт по следния начин:

Сферата на дейност на фирмата

Всяка сфера притежава своите неформални изисквания към дизайна на уеб сайта в зависимост от това, каква е аудиторията й.

Целта на сайта

Дизайна много зависи и от това какви са целите на сайта – да създаде доверие у потребителите, да предложи качествена информация, да бъде забавен и занимателен, луксозен, да продава, да презентира и т.н.

Фирмен стил на компанията

Уеб сайтът трябва да следва корпоративната идентичност на фирмата- цветове , лого, дизайн.

Индивидуалните предпочитания на конкретния клиент

Много важна част от създаването на концепцията за дизайна на един уеб сайт е комуникацията между дизайнера и клиента. За да се получи уникална визия на един запомнящ се сайт, клиентът участва в процеса на създаване споделяйки собствените си идеи.

Графичен Дизайн

☑ Разработване на цялостни графични концепции;

☑ Изготвяне на рекламни визии за различни комуникационни канали – преса, интернет, външна реклама и разработване на нови дизайнерски концепции, графики и оформления, привлекателни за потребителите.

☑ Дизайн и предпечат на различни рекламни материали;

☑ Разработване на визии за криейтив дизайн на онлайн и офлайн маркетинговите кампании и корпоративната идентичност;

☑ Извършване на изследвания върху конкурентите и пазарните тенденции.

☑ Обработка на снимки и графични изображения;

☑ Разработване и реализиране на дизайн за кампании във Facebook, Google AdWords, целеви страници, нюзлетър кампании и др.;

Фавикон – какво представлява

За тези, които не знаят какво е фавикон-Favicon е малка икона в размерите 16×16 или 32×32 пиксела, съдържаща лого, първa буква на марка или характерно изображение, отразяващо вида на бизнеса или темата на сайта. Favicon е неразделна част от марката на сайта, неговия образ и идентификация.

БАНЕРИ

Те са едни от най-често използваните инструменти за реклама в интернет пространството. С няколко сцени представяте накратко промоция или продукт, привличате вниманието на интернет потребителите и достигате по-бързо до желаните от вас резултати от банер кампанията.

ФЕЙСБУК

Днешно време Facebook присъствието ви, може да се окаже по-полезно и по-ефективно от намирането ви в Google и класирането на сайта Ви в Интернет търсачките. Има бизнеси и услуги, при които рекламата във Facebook е много по-ефективна от тази в Google.

ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ

Имейл маркетингът е рекламен канал, чрез който се промотират продукти или услуги, посредством изпращането на електронни писма. С този тип реклама се цели не само продажба, но и изграждане на връзка и лоялност между клиентите и бранда.

Най-често се изпращат имейли за добре дошли, електронни бюлетини, покани за събития, промоции, промо кодове с отстъпка и др. Имейл маркетингът е много гъвкъв инструмент, към който се приспособяват всякакъв вид съобщения. Рекламите  са от текст, изображения или видео.

Нашето портфолио

Може да разгледате част от последните ни проекти, като кликнете върху бутона по-долу.

Така може да добиете представа за начина ни на работа.

Към всеки подхождаме индивидуално и изпълняваме вашите собствени идеи за реализацията на проектите, давайки съвети и идеи за подобрение без да налагаме стандарти.

Индивидуален уеб дизайн и рекламни материали за Вашия бизнес специално проектирани и разработени от професионалните  графични дизайнери на KriTeoX !

КОНСУЛТАЦИЯ

Обади се на 0882312800 oт понеделник до петък от 09:00 до 17:00 часа.

ПОСЛЕДВАЙ НИ

Виж най-новите ни предложения и промоции на нашата фейсбук страница.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ

Стани част от нашия екип , свържи се с нас на посочените контакти.